Dag 17

Vandaag mocht het kleine grut weer even buiten de werpkist vertoeven, terwijl Angelique deze aan het schoonmaken was. Natuurlijk was het kommer en kwel, want mama was nergens te vinden. Die zat lekker naast Angelique in de kist (wilde zeker eventjes rust hebben).

Maar toen D'Jessy weer terug ging naar haar kleintjes was de rust meteen weer terug. Ze gingen meteen allemaal naar de melkfabriek en na goed gedronken te hebben, vielen ze ook weer overal waar ze net op dat moment waren in slaap. De een lag op het kussen van D'Jessy, de ander in de bench, weer een ander ging zelfs even onder de broekspijp van Angelique kijken. 

Ook hebben we vandaag eens een poepbak in de kraamkamer gezet. Nu zetten wij ze zodra we zien dat ze beginnen te poepen op de korrels, zodat ze hier ook vast aan kunnen wennen. Ook dit is natuurlijk vreemd voor ze en "schreeuwen" ze het uit laugh. Het zal natuurlijk nog wel een tijd duren voordat ze het zelf door hebben, maar je moet toch ergens beginnen.

Je merkt ook dat de oogjes open gaan, sommigen lopen al bijna regelrecht ergens naar toe. Verder slapen ze nog heel veel, een enkele ook al op de rug zelfs, dus wat dat betreft is nog wel lekker rustig. Tevens blijft het een genot om naar ze te kijken de hele dag.