Dag 19

Onze nacht werd vaker onderbroken door het gegil van de monstertjes. Op mijn mobiel even checken wat er toch telkens aan de hand was.

Normaal hoefden ze maar te piepen of D'Jessy ging ze netjes verzorgen. Nou, nu even niet zal ze gedacht hebben, want ze bleef lekker liggen. Voor ons was het toch maar even afwachten , wie de langste adem had.

Ik ben de eerste keer opgestaan en heb D'jessy bij ze gestuurd. Gelukkig, weer even wat nachtrust. En jawel hoor, om 4 uur melden ze zich voor de 2de voeding. Toch maar weer afwachten. Na flink wat gepiep en de volhardendheid van D'Jessy deden ze allen hun oogjes toe. Ja, je moet ze ook niet altijd hun zin geven toch.

Het was een erg zonnige ochtend en we hebben de buitenren van Nel dan ook even uitgeprobeerd. Dankje Nel, ze zijn je erg dankbaar!

Ze mochten dan ook hun pootjes even strekken en eens wennen van wat gras wel niet is. Dat vonden ze dan nog niet zo'n drama, maar dat hek! Alle hoeken hebben ze wel gezien. Oef, geen uitgang,.. Na wat gekef, hebben we mama erbij gelaten. Alles was alweer vergeten, ze dachten alleen nog maar aan eten.

We hebben ook een bordje met geitenmelk buiten gezet om te kijken hoe dat zou verlopen. Gulzig waren ze! Met 4 poten tegelijk erin. Het was wel smullen.... We dachten van :Okee, we laten D'Jessy ze even wassen, en wat doet ze? Het bordje poetsen, wat is ze toch maar netjes opgevoed. Het kroost is bij elkaar in de hondenmand buiten gaan opdrogen.

Het filmpje van dit alles zal even op zich laten wachten, want ik weet zeker dat Arthur dit eerst wil monteren. HaHa...