Dag 25

Vanochtend werd natuurlijk alles eventjes schoongemaakt en als test hebben we telkens de stofzuiger aan en uit gezet. Dit was eigenlijk vlak naast de pups. Heel verwonderlijk leek dat bijna geen reactie bij ze te veroorzaken. Alleen reutje blauw schrok heel even, maar deed daarna alsof er niets aan de hand was.

We zijn toch nogmaals naar de dierenarts geweest voor D'Jessy en hebben tabletjes tegen de diarree en de misselijkheid meegekregen. Nu maar hopen dat het snel de klachten gaan verminderen. Ze is in ieder geval wat beter gaan eten. We houden het even bij kleinere porties, maar wel iets vaker.

'S middags hadden we hoog bezoek, er kwamen pupeigenaren naar ze kijken. Ze hebben ze verwelkomt met wat likjes en tevens hebben ze laten zien hoe beschaafd ze al hun allereerste papje kunnen eten. Dit deden we lekker buiten. Netjes in een rij. Ook dit vonden ze superlekker en de bakjes waren in een mum van tijd leeg.Hun snoetjes moesten we wel schoonmaken en daarna nog even naar binnen, want de wind kwam wat opzetten, daarna moesten ze toch afscheid van hun nieuwe vriendjes.