Dag 28

Vanochtend had D'Jessy er niet zo veel zin in om de puppy's te voeden. Ze sprong eerst na 2 minuten al uit de kraamkamer, nadat ik haar terug gestuurd had ging ze meteen in de werpkist liggen (hier komen de puppy's niet in aangezien ze zelf in de kraamkamer vertoeven). Om D'Jessy een beetje te sparen hebben we de puppy's maar melk gegeven. Hier vielen ze echt overheen als een stelletje hongerige wolven. Binnen enkele minuten hadden ze zo'n 2 liter melk op. Ik kan me heel goed voorstellen dat D'Jessy het niet zo prettig vind als ze dit bij haar ook zo doen. Toen de puppy's de melk ophadden keerde de rust meteen weer terug en viel alles in de bench in slaap.

s'Middags scheen het zonnetje weer heerlijk en konden de puppy's buiten in hun speelren vertoeven. We hebben deze iets groter gemaakt door aan de echte ren een aantal bewapeningsnetten te maken. De gaten in deze roosters zijn echter veel te groot en hebben we bij de onderste touw gespannen zodat de puppy's hier niet doorheen kunnen. Althans dat dachten we. Het zijn echte ontsnappingsartiesten aan het worden. Enkele murwden zich gewoon door de draden heen en er waren zelfs een aantal bij die boven op de rug van een ander gingen staan om vervolgens door de tweede laag te kruipen.

Na een uurtje in het zonnetje gelegen te hebben kregen de puppy's weer hun bakje pap. Je kan zien dat ze hier echt van genieten, want ze eten bijna allemaal hun eigen bakje helemaal leeg.

Tevens hebben we ze vandaag na een week nog eens gewogen. Ze zijn allemaal goed bijgekomen. De een meer dan de ander en uiteraard steekt er een met kop en schouders boven uit, maar dat was te verwachten gezien haar eetpatroon laugh