Dag 30

Gisterenavond hebben we  de werpkist uit de kraamkamer verwijderd. Het is nu een stuk ruimer voor de puppy's, Ze kunnen dus naar  hartelust spelen en ravotten

Alle puppy's slapen lekker in de bench of in het mandje. Steeds meer puppy's vinden hun weg naar het "toilet" laugh. Hopelijk zet deze trend zich zo voort. s'Nachts is ook nog steeds alles rustig, dus wat dat betreft kunnen wij in ieder geval rustig doorslapen.

Ze gaan ook langzaam wat verder op onderzoek uit en eentje vind de viooltjes uit de tuin wel leuk om mee te spelen. We hebben wat puppybrokjes in de melk meegemalen,en we gaan  eens kijken hoe ze hierop reageren. Ze vonden het in ieder geval wel lekker. Ze hebben gesmuld.

 Vandaag hebben we een hondenbuggy gekregen en is Angelique ook al een stukje met ze gaan wandelen. Zo kunnen we toch verder wandelen met D'Jessy zonder dat het belastend is voor de puppy's en kan het kleine spul ook al aan allerlei andere omgevingsgeluiden wennen zoals het verkeer. Het was uitstekend weer en ze vielen in een  lekkere diepe slaap.