Dag 31

Een klein maandje oud, wat gaat dat toch snel en het wat zijn kleine onruststokers geworden tov toen ze pas geboren waren.

Vandaag was het een superlekker warme dag en zijn ze de hele dag lekker buiten geweest. Het was echt de schaduw opzoeken. Onze dochter Daphne heeft vandaag Gala, haar vriend en vriendinnen genieten al lekker voor , samen met onze pups. Genoeg mensen weer over de vloer, daar kunnen ze al lekker aan wennen zo.

Vandaag hebben we goed nieuws van Raad van Beheer ontvangen. Onze kennelnaam is geaccepteerd.! Dat wil zeggen dat de pups in ieder geval wel de kennelnaam op hun stamboom krijgen. Ze hebben dan nu dan niet zo'n uitgebreide namen, omdat hun namen al eerder doorgegeven moesten worden, dan de kennelnaam binnen was. Maar we vinden het wel super dat nu dan wel de kennelnaam " Joy and Passion "erbij vermeld wordt.

Gisteren hebben we een telefoontje gehad dat de puppytest op 13 mei wordt gedaan. Wat zijn we benieuwd naar hun karaktertjes en wat hun aanleg al aangeeft. De puppyeigenaren krijgen dan eindelijk te horen welk pupje dan echt van hen gaat worden, inclusief onszelf ! . Dan komt de brandende vraag: wanneer mogen ze dan mee. Dat houden we nog even stil. Haha...