Dag 32

De pups zijn vandaag mee naar de markt geweest. Tegen de tijd dat we daar waar lagen ze allemaal te slapen. Ze hebben zich dus al helemaal niet druk gemaakt voor alle verkeer. Bij een rotonde zijn we even blijven babbelen . Geen probleem met de optrekkende brommers, autos en vrachtwagens.

De markt, daar zelf hebben ze niets van meegekregen. D'Jessy was wel bijna met de volledige wagen en pups over het marktplein heen gelopen. Ze rook natuurlijk wat lekkers en ik als baasje was te onoplettend!blush Ze sleurde de volledige wagen een metertje mee. Ik in paniek, zo van: Wat gebeurt nu hier. Nadat ik haar geroepen had, bleef ze netjes staan wachten op me. Pffff, dat was schrikken.

Eenmaal thuis heb ik ze hun papje gegeven, dit was gemaakt van rijstbloem en al wat gemalen brokjes. In een mum van tijd was dat op en konden ze nog lekker in de buitenren spelen. Het vrouwtje even een bakje koffie halen.. Pauze....

Kom ik terug, schrik ik me te pleuris en tel ik er maar 7 in de ren. Hoe kan dat nou? Na wat onderzoek liggen 2 van die dreumesen lekker onder de wandelwagen te dutten. Blijkt dat ik het schuifje van de ren niet op de goede manier gesloten had. Waren 2 van die kleintjes zo slim om door het draadpoortje naar buiten te sluipen en daar in de schaduw te gaan liggen.

Het was me het dagje wel.