Dag 34

Vandaag was het een rustig dagje. Vanochtend was het nog even droog en kwam het zonnetje even door en konden de puppy's buiten hun bakje melk drinken. Het weer sloeg echter al snel om en begon het hier te regenen. Dus de puppy's maar naar binnen. De dames strijden om de titel van Drama Queen. In het begin was het Dame licht blauw, daarna Dame Oranje en sinds een paar dagen is het Dame bruin.

De puppy's zijn verder de hele dag lekker rustig geweest en hebben veel geslapen en gespeeld.

Het poepen in de bak gaat ook al best goed, ze doen het bijna allemaal in de bak. Dame Oranje doet alles in de bak, de rest nog niet.

Als je langs de ren loopt kijken ze je allemaal rustig aan en als ze verder geen aandacht krijgen gaan ze gewoon weer verder met hun eigen ding.

Ze krijgen nu ook al puppybrokken, maar dan geweekt in de melk. D'Jessy blijft rustig wachten naast de ren totdat de puppy's genoeg gegeten hebben en wij aangeven dat ze er ook bij mag. D'JEssy eet dan eerst alle brokjes op die de puppy's geknoeid hebben (en dat is vooralsnog best veel) en dan uiteindelijk gaat ze pas door naar de voerbakjes zelf een eet de laatste restjes ook op. Scheelt ons weer het nodige poetswerk laugh