Dag 40

Vandaag was het gelukkig weer beter weer. Het zonnetje scheen al lekker vroeg. We konden de puppy's dus tijdens het schoonmaken van de binnenren gewoon weer naar buiten doen. 

Het beginnen echte hongerlijders te worden, althans s'morgens vroeg. Zodra ze je gespot hebben, beginnen ze allemaal luidkeels te "blaffen" om maar wat eten te krijgen. Dus eerst buiten eten geven, dan in de buitenren, zodat je zelf binnen alles schoon kan maken. Ze krijgen 3 keer per dag 1.5 liter melk met fijngemalen puppybrokken. En zo nog een keertje gewoon een keer melk voordat ze gaan slapen.

s'Middags zijn de puppy's ook voor het eerst in de auto geweest. Eerst hebben we ze aan de voortuin,trottoir, straat, auto en autobench laten wennen. Het rijden in de auto viel ook allemaal reuze mee. Een enkeling was aan het piepen (was nog helemaal niet moe natuurlijk) en anderen sliepen weer gewoon. Het autoritje was maar een minuutje of 10 richting de zus van Arthur. Hier hebben de puppy's kennis kunnen maken met de nodige andere dieren. Zo zijn ze in aanraking geweest met een andere grote en kleine hond. Doordat de grote hond ook zwart is dachten waarschijnlijk enkele puppy's dat daar ook melk te halen viel, maar dat viel dus tegen. Op een klein afstandje hebben ze ook kippen, pauwen,een poes en paarden kunnen zien. Hier hebben ze ook lekker een tijdje over het erf kunnen rond rennen, er was hulp genoeg.

Na een klein uurtje was het kleine spul echt wel uitgeteld en vielen ze echt overal in slaap, zelfs tussen de struiken. Voor D'Jessy was het allemaal erg druk en zij was dan ook blij dat we weer richting huis gingen. wink