Dag 41

Na een nogal druk weekend was het vandaag weer een rustige dag. De kinderen hebben vakantie, maar helaas voor ons gaat het werk gewoon door.

Angelique werken en Arthur heeft "papa" dag. Eerst weer alle puppy's buiten laten eten in de lekkere ochtendzon. Daarna weer alles in de buitenren zetten en binnen schoonmaken. Omdat één bench toch langzamerhand wat klein wordt om met z'n negenen in te liggen, hebben we de oude bench maar uit de stal gehaald en deze ook in de binnenren gezet. 

Daarna is het even één helft van de tuin het gras maaien, weer eten maken voor de puppy's, de buitenren verplaatsen en de andere helft van de tuin het gras maaien. s'Middags is lekker spelen in de tuin met de puppy's en weer eten maken voor ze.

Na ons eigen avondeten zijn we met alle puppy's in de hondenbuggy en D'Jessy gaan wandelen over de hoofdstraat, zodat ze ook aan het overige verkeer nog eens kunnen wennen. Het schiet natuurlijk niet op, want iedereen vind het geweldig om naar de puppy's te kijken en je wordt ook door iedereen aangesproken, ook al ken je ze niet.

We hebben ook op de markt nog even een terrasje gepakt en ook hier weer het nodige bekijks gehad.

Bij thuiskomst is het weer de puppy's wat laten drinken en het achterstallige onderhoud aan ons dagboek wegwerken laugh