Dag 42

Onze pups hebben nu een leeftijd van 6 weken. Ze worden dan ook voor de eerste keer na hun geboorte gezien door onze dierenarts. We zijn nieuwsgierig wat zijn indruk is van onze pups.

Rond een uur of 4 kwam hij dan. Eerst even een babbeltje hoe alles vergaan was in de afgelopen weken. Hoe onze indruk was van de pups en of er echte bijzonderheden geweest waren. Hij wilde D'Jessy wat geruststellen door even te babbelen, maar dat was helemaal niet nodig. Ze was wel heel nieuwsgierig en hield ook echt alles in de gaten wat hij dan ook deed. Spuitjes pakken, ok. Ze kroop het liefst nog in zijn dokterskoffer om alles te checken. Alles was goedgekeurd en de arts kon zijn gang gaan.

De kleintjes werden helemaal gecheckt. Tandjes, oortjes , hart, longen, hun bouw en ook of de balletjes bij de reutjes al waren ingedaald. Twee daarvan hadden al een balletje en de anderen moest nog allemaal. De spuitjes hadden ze ook geen problemen mee. Al met al vonden ze de arts een toffe vent. De arts vond het een leuk en tevreden nestje. Nog lekker effen naknuffelen hoorde er er ook nog bij. Er waren geen echte problemen waar we ons echt zorgen om moesten maken. Een opluchting voor ons natuurlijk, want ondanks dat alles super verloopt , blijft dat spannend. Daarna hebben de puppies nog lekker wat in de avondzon nagespeeld. Hun nachtrust hebben ze welverdiend , want wat zijn het toch een heerlijke pups.