Dag 43

De pups hadden een lekkere nachtrust gehad en hebben mijn inziens geen last van hun spuitjes....

Het is een stralende dag en ze kunnen weer lekker in de tuin spelen. Ze mogen natuurlijk ook even buiten de buitenren op onderzoek . Er was bezoek en werden met hartenlust geknuffeld.

Toch wilde ik ze nog wat variatie geven. Nu was ik gisteren in ikea geweest en wilde ik een schommelschotel kopen, maar waren die daar niet meer te verkrijgen. Balen als een stekker!!

Toen heb ik toch een kennis van me gebeld. Ze had me al eens aangeboden om de schotel bij haar te komen halen, want de puppen vonden dat toch zo fijn om te spelen. Nu wilde ik dat ze dan ook niet ontnemen. Dus auto gepakt en even een ritje naar Sittard om dat te gaan halen.

Eenmaal thuisgekomen even uitzoeken hoe we dat gaan ritselen. Okee, partytent opgezet om daar de schommelschotel aan te kunnen hangen en hierdoor hadden nu ook nog wat meer schaduw. Schotel op een fijne hoogte hangen, dat ze er ook nog makkelijk op konden klauteren. En jawel hoor het spelletje kon beginnen. Even wat wennen, maar al vlug vonden ze hun balans . Eng was het al helemaal niet !! Nadat ze daar lekker op geravot hadden , zijn ze ze Celine en ook haar vriendinnetje lastig gaan vallen. Veters losmaken!! Ja superleuk natuurlijk, maar de dames van ons wisten niet meer waar ze lopen moesten. Dan moeten ze ook maar wat slippers aantrekken , zoals wij doenwinkcheeky.