Dag 45

Vandaag was het een lekkere drukke relaxdag. s'Ochtends eerst een stukje met D'Jessy wandelen, daarna de puppy's eten geven. Echter zodra ze mama zien, gaan ze meteen naar de melkbar en vergeten ze hun eigen brokjes. Dus eerst D'Jessy weer naar binnen zien te krijgen en de puppy's buiten laten. Ze zijn inmiddels watervlug en glippen echt overal achteraan en tussendoor.

De puppy's zijn sinds een paar dagen op de brokken en dat gaat ook helemaal goed. Ze eten bijna alles helemaal op. Er wordt natuurlijk nog het nodige geknoeid, maar daar hebben we stofzuiger mama wel voor.

We hebben in de buitenren ook allerlei gebruiksvoorwerpen gezet, een kruiwagen, een trapladder, e.d. zodat ze daar ook vast aan kunnen wennen. De puppy's kijken eerst een beetje verbaasd naar het nieuwe geval, maar na een tel of zo gaan ze er weer op  en kijken hoe hard ze er in kunnen bijten.

In de loop van de ochtend kwamen nog enkele puppy eigenaren langs. Zij hadden de kroost al enkele weken niet meer gezien en waren verbaasd hoeveel ze al gegroeid waren. Even later kwam papa Scott ook nog langs en konden ze echt goed zien wat het verschil is tussen een reu of een teef. Papa is momenteel zo'n 10 kg zwaarder dan mama frown

Papa was langs gekomen omdat vandaag ook de puppy's ge-chipt werden en hun dna d.m.v. wangslijm werd afgenomen. Eerst was D'Jessy aan de beurt en zij liet alles gewillig toe. Scott vond het vreemde stokje in zijn mond maar helemaal niks. Daarna waren de puppy's aan de beurt. Slechts enkele puppy's gaven een kleine kik toen de chip werd ingebracht, maar de meeste lieten alles gewillig toe. De meest bazige puppy's waren natuurlijk diegene die de kik gaven laugh

Daarna zijn nog een stel pupeigenaren langs gekomen en konden zij ook nog lekker van de kroost genieten. De puppy's lijken in doen en laten zoveel op elkaar dat het kiezen een moeilijke opgave gaat worden ben ik bang. Ze zijn allemaal even lief en ondeugend.

Rond het avond eten was iedereen weg, ook onze eigen jeugd en hebben we nog lekker met z'n tweetjes er van genoten.