Dag 46

Zaterdag was het weer eens een drukke dag geworden. Onze dochter Daphne heeft haar 18de verjaardag gevierd en aangezien Arthur maandag ook een jaartje ouder wordt, hebben we dat allemaal in een keer gevierd.

Dus was het vroeg opstaan geblazen. Eerst het kleine grut verzorgen en de binnenren schoonmaken, daarna zijn ze gezellig naar buiten gegaan om te spelen in hun mini speeltuin. Ondertussen waren we boodschappen, waaronder natuurlijk ook echte Limburgse vlaai, gaan halen.

De volgende klus was de tent opzetten, want het is vandaag erg zonnig geweest en we wel wat schaduw konden gebruiken. Tussendoor konden de kleine opdonders even vrij in de tuin rond rennen en het waren kleine voetenbindertjes, die ondertussen alles inspecteerden of alles wel correct gebeurde!

Vanaf 12.00 uur kwamen nog enkele puppy-eigenaren en mensen die Daphne wilden feliciteren, naar de pups kijken en konden zij zien hoe levendig ze ondertussen geworden waren. We hadden een paar uurtjes vrij voordat s'avonds het feestje ging beginnen. De pups gingen nog eens extra door de tuin baggeren en ze werden dan ook nog beloond met hun bakje geitenmelk.

Bij binnenkomst van de eerste gasten was het een dolle boel. De pups liepen lekker vrij rond en de teckel Tommy werd erg enthousiast begroet. Puppy Roze vond Tommy al helemaal een leuk speelkameraadje en de anderen waren eerder aan het kijken of daar de melkbar ook aanwezig was. De kinderen moesten erg opletten want zij waren niet veilig bij deze kleine deugnieten en werden meteen besprongen. De cadeautjes werden ook al voor ons uitgepakt en we zien al naar wie ze aardenlaugh,

Het was nu wel laat genoeg voor ze, om naar hun verblijfruimte binnenshuis te gaan. Blijkbaar vonden ze de feestgangers nog steeds interressant, want het duurde nog een tijdje voordat ze uiteindelijk sliepen. Zo werd het voor ons ook een laatertje want wij gingen pas om half 3 s' nachts naar bed. Pff, ben ik blij dat het morgen of eigenlijk vandaag moederdag is.