Dag 49

Poging nr 5! We hadden wat problemen met onze laptop, zodoende had het even geduurd met het beschrijven van dag 49. Het verhaaltje heb ik inmiddels al nu 5 keer beschreven en telkens viel onze laptop uit, zodra ik bij opslaan was. Nu dan maar de laptop van mijn dochter!

Vandaag hadden we pogingen gedaan om een leuke foto van onze pups samen te maken. Onze fotograaf was al aanwezig, en na wat overleg wisten we waar we de foto ongeveer gingen maken. De spulletjes hadden we dan ook klaargezet. We plaatsten een tafel met een leuke sprei en haalden D'Jessy en onze pups erbij. We hadden gedacht dat de pups op een tafel niet zo bewegelijk zouden zijn, maar dat hadden we verkeerd gedacht!! Ze vonden het allen zeer interessant en een sprong zelfs van de verhoging af. Dus we moesten deze droom maar opgeven.

Ik wilde ook heel graag mooie foto's van de hoofdjes van de pups en dit lieten ze wel goed toe. De foto's in stand lukten ook met wat lekkere danoontjes. Een missie was tenminste geslaagd....

Ik wilde hierna toch nog een poging proberen om een foto gezamenlijk te krijgen. Dit heeft me uiteindelijk buikpijn van het lachen bezorgt. We hadden de hondjes allemaal een looplijntje omgedaan . De fotograaf had nog stille hoop , dat de hondjes zich netjes naast elkaar lieten plaatsen...... Maar het werd een wir war van lijntjes en buurman Giel , zag de lol er ook wel van in. Ondertussen had ik wel hele leuke foto's gemaakt.

Voor de pups was het de eerste keer dat zij een looplijntje om hun nekje hadden, en ik vond het al heel knap, dat sommigen het helemaal niet zo'n probleem vonden. Voor de pups die het wat minder leuk vonden , konden ze hierna met lijntje door de tuin vrij rondlopen om toch even aan dit lijntje te wennen.Ze konden troost zoeken bij mama, de overgebleven danoontjes mochten ze nog lekker opsmikkelen en een bakje geitenmelk hadden ze als ook beloning. Na deze uitputtende avond vielen ze ook meteen in slaap....