Dag 16

Sinds gisteren avond heeft teefje groen wat problemen met haar flesje. Ze wil dan ook niet drinken, gezien ze wat reutelt op haar luchtwegen. Het is wel moeilijk om dan goed lucht te krijgen als je wilt zuigen aan de fles en dat is al niet haar sterkste kant.

We besluiten dan ook naar de dierarts te gaan. De tas met een warme fles voorzien en wat gastendoekjes erin om lekker vervoerd te worden. Ze is dus daardoor de eerste die al autoritje met ons maakt.

Ze wordt hierna door de arts even goed nagekeken. Voor de zekerheid wordt er antibiotica en wat suikerwater (ze heeft 3 flesjes gemist en moet zo op kracht blijven) gespoten. Zelf zal ik haar nog 2 dagen antibiotica moeten geven.Op naar huis, hopelijk gaat ze weer goed drinken.

We hebben haar even met rust gelaten gezien de stress die ze heeft gehad. Een uurtje later hebben we geprobeerd hoe het nu met haar flesje gaat. Slokgewijs lukte het in ieder geval!. Verder op de dag verbeterde dat. Het even wat tijd nodig... Helaas ben ik hierdoor vergeten wat fotos te maken, volgende keer weer beter!