Dag 2

Ik ben nieuwsgierig naar de gewichten van de pups, want ik heb de pups en D'Jessy zelfstandig hun gang laten gaan. De meeste pups vinden de weg naar mama goed. Haha.

De opvolgende dag na de geboorte zijn de pups meestal wat afgevallen. En inderdaad, de kleinere rakkertjes (2 van de 3) zijn qua gewicht afgenomen. Deze paar puppy's krijgen dan vandaag extra zorg met flesjes geitenmelk van mij en de flesjes worden tevoorschijn gehaald. Mama D'Jessy en ik gaan dat vandaag proberen weer in rechte lijnen te krijgen.

D'Jessy krijgt vandaag verschillende soorten eten, want alleen puppybrokjes vind ze maar niks. Oke , dan maar wat gaan uitproberen. De bruine boterham gaat er al in. De puppybrokken met wat soep gaan er ook in. De vleesworst bij de baas Arthur pikken lukt ook, HaHa. Al met al, verloopt dit goed. De start is gemaakt.

Het gedrag van D'Jessy is een heel stuk rustiger dan bij het eerste nest. D'Jessy loopt nu af en toe de werpkist uit om bij haar baasjes weer even te knuffelen. Bij het verschonen van de werpkist gaan de pups in een verwarmde mand met vetbedjes en D"Jessy vond toch echt dat ook hier een speeltje bijhoorde. Volgens mij trekt ze reutjes wat voor, want een tractortje werd erbij gelegd.

's Avonds is de hereniging van D'Jessy en Donna , want ze heeft lekker deze dagen gelogeerd bij Saskia en Danny, die broertje D'Jago hebben. Wat dat betreft heeft Donna ook een heerlijk weekend gehad. Ze heeft getraind en lange dolle wandelingen gehad. En flink gestoeid binnenshuis. MMMMmmmm, oeps als dat maar goed gegaan is? Alvast bedankt Dan en Sas.

Maar terugkomend op de hereniging van mijn beide knuffelkontjes. Nadat de bel was gegaan , kwam de normaal altijd kwispelende Donna binnen... O jee, wat is hier nou gebeurd????? Ze was helemaal onder de indruk. Wat een ontzag had ze voor haar moeder. Haar tepels roken heel lekker, en het liefst had zij ook nog graag een toetje willen hebben. Ze begreep ook niet dat mama weer zo slank was, echt van top tot teen snuffelde ze haar af.  Ze had het niet meer.  De serre was ook al afgezet met hekken en kon niet overal meer komen. D'Jessy ging haar kroos weer verzorgen en Donna keek van een afstandje toe.