Dag 35

Het is weer weekend, de weersvoorspellingen zijn goed en de temperatuur zou rond 16 °C worden, maar wel wisselvallig. Arthur was bijna klaar met de buitenren en de laatste aanpassingen gebeuren dan ook vandaag.

Puppy roze mag als eerste buiten gaan verkennen,. Ze wordt rustig op het gras gezet en een verkenningsroute wordt uitgezet. Mama wil ook kijken hoe dat gaat, maar roze zag weer kans om aan de melkbar te gaan en vergat zo haar omgeving. Zodoende heb ik D'Jessy haar blauwe (operatie)pakje aangetrokken, zodat de pups haar zo niet echt kunnen belagen.

Om 13.00 uur begint de inloop. Rond deze tijd waren de eerste aanwezig en konden zij zien hoe de pups hun papje lekker buiten konden nuttigen. Een grote speeltunnel werd er na de voeding ingelegd en konden zij nogmaals ravotten, maar nu lekker buiten. Even later werd het toch wat te fris, mn de kleintjes moesten toen naar binnen.

Er was aandacht genoeg voor alle pups. De pupkopers komen mooi gespreid en iedereen komt aan zijn trekken. De pupkopers en zeer zeker de pups. Daarna hebben ze zeker een uurtje van een hele diepe slaap genoten.