Dag 41

Onze twee kleintjes beginnen langzaamaan toch wel het onderspit te delven tegenover de andere puppy's. Deze zijn dan ook 3 keer zo zwaar. Om ze toch een goede nachtrust te geven heb ik s'avonds nog snel een gedeelte van de werpkist opgezet, zodat ze hun eigen plekje hadden en niet steeds door de rest in de nek werden gepakt.

Vanochtend was het weer business as usual voor me. Eerst alle houtsnippers zo veel mogelijk weg halen en de poep van de novilon "schuren". Doordat nu een apart gedeelte van de werpkist opstaat, kan ik gemakkelijk alle puppy's hierin doen en de rest van de binnenren goed schoonmaken (zonder dat je steeds een of meerdere puppy's aan je hebt hangen laugh). Uiteraard waren de hondjes het hier zelf niet mee eens en stonden ze met z'n allen te piepen en te "blaffen" dat ze er uit wilden. Nadat alles schoon en droog was ,mochten ze weer terug en zoals te verwachten was, lag binnen een paar minuten weer de halve bak vol met houtsnippers. Enkele rolden zich zelfs gewoon er doorheen frown.

s'Avonds kwamen weer de eerste pupkopers kijken. Donna voelt zich al de hele week niet lekker (veel braken en dergelijke). Vlak voordat de pupkopers naar huis wilden moest Donna spugen en het scheelde echt een haartje of ze had over de voeten van Daan gespuugd frown, maar dat was dus gelukkig niet het geval.

Nadat iedereen vertrokken was en ook alles weer schoon was, hebben we teefje groen even meegenomen naar de woonkamer. Ze vond alles reuze interessant en liep echt overal naar toe om te kijken en te ruiken. De pauwveren had ze dan ook snel ontdekt en begon er zelfs met een te slepen. Nadat ze alles bekeken had, kroop ze lekker onder de tafel en viel bij de schoenen van Angelique in slaap. Ik ga er maar van uit dat ze gewoon erg moe was en niet van de geur was omgevallen wink