Dag 42

Vandaag is het weer inloopdag en de eerste komen al om 12 uur. Dus dan is het niet al te rustig aan doen s'ochtends, anders zijn we niet op tijd klaar (ben je dat eigenlijk wel ooit met tien puppy's?). We hebben ook weer de hondjes gewogen en de stijgende lijnen lopen lekker door. Teefje roze en reutje blauw strijden om wie het zwaarste is. Deze keer is teefje roze 30 gram zwaarder en weegt inmiddels 4465 gram (meer dan 10 keer haar geboortegewicht surprise). Teefje groen doet het voor haar doen ook goed. Ze is de afgelopen week 25% van haar eigen gewicht (t.o.v. vorige week) bijgekomen. De brokken doen haar goed.

De eerste bezoekers kwamen precies rond de afgesproken tijd en geleidelijk aan kwamen er steeds meer. Op zich wisselde men zich goed af, maar af en toe was het toch wel erg druk in de bak. Er zaten af en toe meer mensen dan hondjes in laugh. Zo ging het eigenlijk wel de hele middag door. Lekker gezellig druk.

Nadat iedereen weer weg was en de hondjes ook weer gegeten hadden, wilden we nog wat televisie kijken, maar na 10 minuten hadden we allebei de ogen dicht, geloof ik surprise