Dag 48

Vandaag was het weer "papa-dag". Vanochtend weer eens de ren helemaal schoongemaakt. "Even" de puppy's in de werpkist gedaan om rustig mijn gaan te gaan. Althans dat dacht ik. Mijn god, wat kunnen ze met z'n allen tegelijk een herrie maken. Het hield een goed kwartiertje aan, toen ze eenmaal door hadden dat ze er niets mee bereikten, zijn ze maar allemaal maar gaan slapen. 

Intussen was de televisiemonteur ook gekomen om alles na te kijken. De monteur heeft van alles gedaan, maar de puppy's sliepen gewoon door. Zelf had ik even tussendoor met de webcam gespeeld (ik had hem op de werpkist gericht), maar blijkbaar was ik vergeten deze weer terug te zetten. Maar goed dat enkelen ons daar attend op maakten, anders konden ze alleen maar naar een lege werpkist kijken frown.

Het eten van de vast brokken gaat steeds beter en ze beginnen ook steeds meer te eten geloof ik. Normaal hebben ze s'middags en s'avonds niet zo'n honger, maar nu eten ze toch ook wel een schepje brokken extra met gemak op laugh.