Dag 50

Dag 50 alweer, wat vliegt de tijd zeg. Zondag is normaal een rustdag, maar deze keer was het behoorlijk druk voor ons. Het Formule 1 racen heb ik in etappes tussen het trainen met Donna, bezoek van Olaf en familie kunnen kijken wink

Jeroen en Rosalie hebben ook een reutje uit ons eerste nestje en krijgen er nu weer een. We hadden de afspraak reeds met hen staan, voordat we wisten wanneer de puppytesten zouden plaats vinden. Toen ze aankwamen met Olaf was het natuurlijk een beetje spannend voor iedereen. We hadden een aantal hondjes buiten de ren gezet om te kijken hoe het zou gaan. Olaf vond het in het begin maar een beetje vreemd. Al dat kleine spul dat maar steeds door zijn poten liep en ook nog omhoog keek om te kijken of daar ook een melkbar was. Zodoende dat Olaf in het begin Donna leuker vond, daar kon hij tenminste mee spelen. In de tussentijd begonnen de puppy's de rest van de tuin te verkennen. Ze liepen over de hof naar het pportje, liepen het stoepje achterdoor gewoon op en af, liepen door het perk en hadden de viooltjes van Angelique ontdekt (die er ook gelijk aan gingen laugh). En de vijver natuurlijk, die was ook reuze interessant. Daar konden ze uit drinken en er zwom van alles rond. Alle hondjes bleven wel veilig aan de kant en er was geen durfal bij die de vijver in liep of zo. Gaande weg kreeg Olaf ook meer interesse in de puppy's en de puppys wilden eigenlijk ook wel met hem spelen. Na een half uurtje waren de kleintjes wel moe en was het ook etenstijd voor ze geworden. En zoals altijd vallen de kleintjes na het eten in slaap.

Gisteren was de puppytest en Angelique heeft toch geen rust voordat we er uit waren van wie welk hondje kreeg. Na goed beraad en een paar kleine discussies onderling waren we er wel uit. En als je het dan toch weet, dan kan je net zo goed iedereen gaan bellen ipv te wachten tot maandag. Dus dan maar de telefoon nemen en iedereen maar het nieuws vertellen. Iedereen was eigenlijk wel heel blij met de keuze die we hadden gemaakt. Een paar hadden nog wat aanvullende vragen, maar dat hadden we ook wel verwacht, zeker gezien onze twee kleinsten. Maar gelukkig viel dit voor ons ook wel mee en we ijn er van overtuigd dat deze hondjes na hun operatie over twee weken grote stappen gaan maken.