Dag 51

Wat de puppy's betreft was het vandaag "rustig". Angelique moest de hele dag werken, dus moest ik maar "tussen het werken door" me met de hondjes bezig houden.

Het was weer redelijk goed weer en ik heb de hondjes van een uur of 10 tot een uur of 3 in de middag buiten gehad. Je ziet echt dat ze buiten spelen helemaal het einde vinden. Ze rennen dan ook met z'n allen achter elkaar aan en trekken aan alles, lopen over de tunnel (ipv er in), de puppy-gym doet het ook goed, daar willen ze graag mee spelen, maar krijgen het niet los. Na een tijdje waren ze moe en gingen ze bijna met z'n allen in de tunnel liggen te slapen (was waarschijnlijk toch een beetje te koud voor ze). Ik heb ze daar een half uurtje laten slapen, toen was het weer etenstijd. Na het eten (en ontdoen van het eten frown) heb ik ze weer allemaal naar binnen gedaan. De ren had ik in de tussentijd weer helemaal schoon gemaakt, maar na een paar minuten is het weer een grote chaos laugh.

Ook heb ik ze vandaag nog eens gewogen (zijn we zaterdag niet aan toe gekomen, ivm de puppytest en zo). De groeilijnen lopen mooi door, er is geen hondje die achterblijft . Roze groeit zo te zien het hardste en zit inmiddels met haar gewicht op 5610 gram (meer dan 13 keer haar geboorte gewicht smiley)