Dag 52

Vandaag had ik de hondjes buiten in de ren gezet om lekker te ontbijten en dat ik natuurlijk alles weer schoon kon maken.

Tot mijn verbazing zag ik toch een jongeman buiten de buitenren opeens lopen.surpriseblush. Wie kon dat  nou zijn, Reutje rood had toch ergens een weg gevonden, wat een slimmerik. Ik natuurlijk heb deze pup weer teruggezet, en jahoor , nog geen 5 minuten later, liep hij weer gezellig met mij mee. Het hek even goed nagekeken en toen zag ik toch dat er speling tussen twee hekjes was. Wat een opmerkzaam hondjewink.Na een uurtje werden ze toch binnengezet, want ze waren ondertussen wel moegespeeld. Ze vinden het fijn om buiten te ravotten.

's Middags zijn Annie en Gerard nog geweest, want ze wilden de kleine Maisy (groen) even zien. Het was toch alweer een poosje geleden en zij moeten helaas nog op hun mopje wachten.

Later heb ik ook Hazel ( Zo heb ik pup hazelip genoemd) ook nog in de serre losgelaten. Zij moest nogal loskomen  tov Groen, maar die was inmiddels al gewend. De gordijnen waren niet helemaal veiligwink.

'S Avonds nadat ze toch tamelijk veel file gehad hadden, waren Jeanette de eigenaar van Sjors en Marianne, de fokker van Sjors er om de nakomelingen van D'Jessy en Sjors te knuffelen en te bewonderen. Ook zij vonden het leuke, lieve, knappe en aandoenlijke pupslaugh. Maar ik had ook niet anders verwachtheart