Dag 55

Gedurende de loop van de ochtend kwam gelukkig weer eventjes de zon kijken. Dan gaan natuurlijk weer alle hondjes naar buiten zodat het vaste ochtendritueel van schoonmaken weer zijn gang kan gaan frown

s'Middags werden er weer twee hondjes opghaald. Eerst kwamen Jacqueline samen met Bente en Dieter voor hund hondje. Teefje bruin gaat vanaf vandaag Festa heten (het is dan ook een feest voor ze laugh). Omdat het nog mooi weer was konden ze eerst nog een beetje buitenspelen. Festa liep meteen richting vijver en ging deze keer een klein stapje verder dan alleen maar een beetje water drinken. Ze ging er met beide voorpoten in staan en liep zelf voor de waterval langs. Teefje groen mocht ook vrij rondlopen en zij ging zelfs boven op de bekisting van de waterval staan. Ze zijn echt nergens echt bang voor. 

Een uurtje nadat Festa weg was, werd ook teefje roze opgehaald. Helaas was het weer iets minder geworden zodat ze niet echt buiten spelen konden. Dan maar binnen ravotten. Donna vind het ook leuk dat ze weer met eentje kan spelen. Het hondje van Annemarie en Jos gaat verder onder de roepnaam Rifkah. Zij hoeven niet zo ver te rijden zoals sommigen, dus die terugreis zal wel goed gegaan zijn.