Dag 64

Vanochtend was het iets frisser dan verwacht. Zodoende hadden we de twee puppy's eerst lekker binnen in de serre gelaten. Na een uurtje of zo kwam het zonnetje uit en konden ze weer lekker naar buiten.En na het middag uur werd best nog aardig warm. Dus maar weer het zwembadje opgezet voor ze. Deze keer haden ze er minder aandacht voor dan gisteren. Maar nu waren wij er ook niet in en moesten ze het zelf doen. Na een tijdje hadden we ze uit de speelplaats gehaald en mochten ze vrij door de tuin lopen.

In het begin bleven ze lekker bij me zitten, maar de nieuwsgierigheid won het toch van ze. Geleidelijk aan gingen ze steeds verder en uiteraard was de vijver weer reuze interessant. Miss groen liep er als eerste op af en dronk voorzichtig van het water. De vissen die er rond zwommen vond ze ook wel interessant, maar ze bleef veilig aan de rand zitten. Na een tijdje kwam mis oranje er ook bij. Zij was toch wel een stukje nieuwsgieriger en ging kijken hoever ze kon gaan in het water. En ja hoor, ze ging natuurlijk net te ver zodat ze niet meer kon staan en pardoes ging ze kopje onder. Maar geen paniek, ze draaide zich rustig om en klauterde gewoon weer op de rand (en ik stond al klaar om ook de vijver in te gaan frown). 

Inmiddels waren ze een beetje moe en kregen ze van Angelique een stokje om op te eten. Hiermee gingen ze lekker op een beschut plekje liggen en aten dit lekker rustig op. Na 10 minuten hadden ze weer genoeg gerust geloof ik en gingen ze weer verder op avontuur laugh