D'Jessy's eerste nestje

De Puppy's zijn geboren (5 teefjes en 4 reutjes)

Het zat er al een dag aan te komen. D'Jessy was gisteren de hele dag en avond onrustig. Ze was de hele tijd rondjes aan het draaien en probeerde een "nestje" te maken. Vanochtend om 7.20 was het zover. Terwijl we de werpkist aan het schoonmaken waren, kwam de eerste pup eraan.

Voor D'Jessy was dit natuurlijk ook een vreemde gewaarwording, maar nadat ze de eerste puppy gezien had, ging alles vanzelf. Ze wist instintief wat ze moest doen en begon dus meteen de puppy te likken. 

Ook de puppy's wisten wat ze moesten doen en ook deze begonnen, op gevoel natuurlijk aangezien ze nog niet kunnen horen of zien, meteen richting de tepels te gaan en begonnen hier aan te zuigen.

Voor ons was het natuurlijk een super ervaring en doordat de webcam op dat moment ook nog zo'n beetje in de werpkist stond, zijn de eerste twee geboortes echt van dichtbij gefilmd.

s'Avonds was het natuurlijk alle potentiele pupkopers bellen en hen het goede nieuws vertellen. Ze heeft in totaal 9 pups gekregen , waarvan 4 reutjes en dus 5 teven. We zijn hardstikke trots dat ze dat zo fijn voor elkaar gekregen heeft.