Arthur

Man van Angelique

Ik ben de man van Angelique en ook sinds we onze eerste Flatocoat hadden besmet met het flatcoat virus.

Toen we onze eerste hond Kyara bij Toos en Toon gingen halen kregen we van hen ook meteen de eerste paar weken de puppytraining. En ik moet eerlijk toegeven dat Toon met de hondjes kon lezen en schrijven. Hij wist precies hoe hij ze moest aanpakken om ze iets te laten doen of net niet te laten doen. In de 3 maanden die we bij hen getraind hebben de hondjes heel veel geleerd en ook volgens mij ik nog het meest.

Nadat deze trainingen afgelopen waren zijn we zelf bij ons in de buurt gaan kijken of er iets van trainingen was. Eerst zijn we bij een hondenschool geweest, maar daar leerden wij helemaal niets meer. Ons hondje kon al veel meer en luisterde ook veel beter dan de meeste honden die daar al maanden of zelfs jaren bezig waren. Dus na twee keer te zijn geweest hebben we hier ook maar van af gezien. Per toeval kreeg ik via via het telefoonnummer van iemand die jachttrainingen deed bij ons in de buurt. Ook hier konden we na de eerste trainingen meteen mee met de wat gevorderden honden. Een nieuwe hobby was geboren.............iedere zondag ochtend om 8 uur op het veld en weer of geen weer, de trainingen gaan altijd door.

Na zo'n 5-6 jaar kreeg ik het echter veel drukker op mijn werk en was ook begonnen met een andere hobby, nl. het bouwen van websites. Hierdoor had ik veel minder tijd voor ons hondje dan dat ik zou willen en om de hond niet te kort te doen is Angelique de trainingen gaan overnemen. Wat ze dan ook met volle overgave doet. Eerst de laatste 2 jaren van Kyara's leven en nu met D'Jessy.

Zoals jullie kunnen lezen ben ik dus ook de webmaster van deze website, van de FRC en nog enkele andere websites. Mocht je interesse hebben in ook een dergelijke site kan je me altijd een berichtje sturen.

Groetjes en veel plezier met het lezen van de site.
   Arthur